DETALJI DRAME KOD MIONICE, ŽENA PALA NIZ LITICU DUBINE OKO 50 METARA: Tražila ovce na paši, a onda...
Žena koja je povređena, Foto: MUP Srbije

strašno!

DETALJI DRAME KOD MIONICE, ŽENA PALA NIZ LITICU DUBINE OKO 50 METARA: Tražila ovce na paši, a onda...

Akcija spasavanja trajala je oko dva sata

Objavljeno:

Žena, stara oko 90 godina, koju u selu Struganiku kod Mionice spasli vatrogasci spasioci iz Valjeva i Mionice, na dnu 50 metara duboke provalije našla se kada se okliznula, dok je tražila ovce koje su bile na paši.

Komšinica koja je bila sa njom odmah je obavestila njenog sina u Struganiku, on je pozvao policiju i na lice mesta ubrzo su stigla četiri vatrogasca spasioca iz Valjeva i dva iz Mionice.

1 / 3 Foto: MUP Srbije

Akcija spasavanja trajala je oko dva sata, staricu u stanju šoka, malaksalu, koja nije imala snage ni da govori, preuzela je ekipa hitne pomoći, pa je prebačena u Urgentni centar Zdravstvenog centra Valjevo i saznajemo nije u životnoj opasnosti, a njeno stanje je stabilno.

- Zbog izrazito nepristupačnog terena, obraslog gustim rastinjem, morali smo vozila da ostavimo oko 600 metara daleko od mesta gde se nalazi provalija u kojoj je bila starica. Veoma brzo smo reagovali, znali smo da je svaki minut dragocen - kaže za “Novosti” komandant Vatrogasno spasilačkog bataljona Valjevo Aleksandar Rakić.

Bonus video:

00:23

Saobraćajna nezgoda nedaleko od Pećinaca

(Espreso/Novosti/B.Puzović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.